Kuinka poistaa Brother tulostimen ilmoitus kaytosta?

 


Jos haluat elaa planeetalla, joka pyorii tekniikan ja Internetin avulla, sinun on tiedettava enemman useista huippuluokan vempaimista. Koska jokaisella ihmisella on nykyaan alypuhelin, kannettava tietokone tai internet, jota he kayttavat paivittain, sinulla on oltava kaytettavissasi tulostuslaite.

Nykyaan on saatavilla useita yrityksia, joilla on monenlaisia ​​laitteita, mutta Brother on paras laajalla marginaalilla. Niissa on saatavilla useita malleja, ja voit sijoittaa mihin tahansa niista mieltymystesi, vaatimusten ja budjetti rajoitusten mukaan. Jos olet epavarma kunkin laitteen toiminnasta, voit pyytaa Brother tukitiimin apua saadaksesi lisatietoja tasta nakokulmasta.

Yksi parhaista osista taman yrityksen tulostimien hyodyntamisessa on, etta niissa on tehokas ja luotettava kayttoliittyma, joten voit parantaa kayttokokemustasi katevasti. Kaikkien naiden nakokohtien avulla voit saavuttaa parhaat tulokset ja minimoida tulevia esteita vastaavasti.

Oletko kaymassa lapi vaikeaa vaihetta yrittaaksesi selvittaa, kuinka ladata ja maarittaa Brotherin luoma tulostuslaite, koska tama on ensimmainen kertasi? Jos vastauksesi on kylla, et ehka ole varma mista aloittaa tai kuinka varmistaa, etta teet kaiken oikein.

Tallaisina aikoina voit ottaa yhteytta Brotherin tekniseen tukitiimiin ja pyytaa heita opastamaan sinua mieltymystesi mukaan. Voit soittaa, lahettaa tekstiviestin, lahettaa sahkopostia tai keskustella live chatissa heidan kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa Brother tulostimen ilmoitukset kaytosta. Tarkastellaanpa niita nyt yksityiskohtaisesti:

1. Ensimmainen asia, joka sinun on tehtava, on avata Brother kirjoitin kytkemalla se pistorasiaan

2. Kun loydat itsesi kotisivulta, napauta kohtaamasi Status Monitor Settings  laattaa

3. Edessasi avautuu uusi sivu, valitse sielta Asetukset luokka

4. Siirry seuraavalta nakyviin tulevalta sivulta Perusteet valilehteen ja avaa sitten Show Status Monitor

5. Sammuta se sinulle tarjottujen ominaisuuksien avulla

Voit soittaa Brother tukinumeroon Suomi, jos sinulla on lisaa epailyksia.

 

Liittyvat linkit

Asiakirjojen poistaminen Brother tulostimen tulostustyöjonosta?